ABS – treningsprogram for mage

kr 499,00

ABS- treningsprogram for mage er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å lære seg skikkelig magetrening og hvordan man kan stramme opp magen

ABS TRENINGSPROGRAM INNEHOLDER 

  • Komplett ustyrspakke med powerbands
  • Et treningsprogram til trening av magemusklene 25-30 minutter 3 ganger i uken.
Nullstill
Varenummer: 444444 Kategorier: ,

Beskrivelse

ABS – treningsprogram for mage 

ABS- treningsprogram for mage er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å lære seg skikkelig magetrening og hvordan man kan stramme opp magen. Øvelsene og treningen kan gjøres når som helst, hvor som helst og nesten av hvem som helst. Med ABS -treningsprogram for mage vil man kunne merke forskjell på kroppen etter 2-3 uker. Etter ca. 5-6 uker vil andre merke det på deg og etter 8-10 uker vil man høyst sannsynlig se det selv.

ABS – treningsprogram for mage

Øvelsene i treningsprogrammet for mage er tilpasset slik at de kan gjøres hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen eller hvor man finner det for godt å trene.  Man trenger altså ikke å være medlem på et treningssenter for å bruke ABS – treningsprogram for mage. Når man har ABS -treningsprogram for mage kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre det foran TV mens man ser på favorittprogrammet sitt. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor man kan gjøre øvelsene i ABS – treningsprogram for mage. Hvis man er medlem på et treningssenter kan man selvfølgelig gjøre ABS – treningsprogram for mage der også.

Vi anbefaler at man ved siden av å trene ABS – treningsprogram for mage følger en kostholdsplan for å oppnå best mulig resultater på 12 uker.

Vi anbefaler at man minimum bruker ABS – treningsprogram for mage i 10 – 12 uker for at man skal kunne få best effekt av det. Man kan gjerne bruke det lengre om man skulle ønske det.

Personer som er gravide, har skader eller sykdommer som kan påvirkes av trening må rådføre seg med lege før de tar i bruk programmet.

Tilleggsinformasjon

Treningsprogram

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

There are no reviews yet.