Booty Shaper – treningsprogram for rumpe med utstyr

kr 1.149,00

Booty Shaper – treningsprogram for rumpe er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å få en strammere og mer velformet rumpe.

Booty Shaper – treningsprogram for rumpe med utstyr inneholder

  • Booty Shaper – treningsprogram for rumpe til trening av muskulatur i nedre del av kroppen 25-30 minutter 3 ganger i uken.
  • Øvelsesbank med forklaringer og illustrasjoner med alle øvelsene fra treningsprogrammet
  • Komplett utstyrspakke med Power Bands

 

Utstyrspakken i Booty Shaper – treningsprogram for rumpe inneholder:

  • 4 stk Powerbands (treningsstrikker)med ulik tykkelse som gir forskjellig motstand slik at de kan tilpasses alle typer personer, både nybegynnere, viderekommende og veltrente mennesker. Du kan lese mer om styrken på de forskjellige strikkene under kategorien “Treningsstrikker” eller ved å trykke HER

I pakken Booty Shaper – Treningsprogram for rumpe får man:

  • Booty Shaper – treningsprogram for rumpe til trening av musklene i nedre del av kroppen 25-30 minutter 3 ganger i uken.
  • Øvelsesbank med forklaringer og illustrasjoner med alle øvelsene fra treningsprogrammet  programmet.
  • Tilgang til et lukket diskusjonsforum på Facebook der man har mulighet til å stille spørsmål til utviklerne av programmet.
  • Om man velger denne varianten bør man enten ha kjøpt treningsprogram med utstyrspakke tidligere eller ha tilgang til utstyr som feks Power Bands.

 

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

SKU: 666666-1 Categories: ,

Description

BOOTY SHAPER – TRENINGSPROGRAM FOR RUMPE med utstyr

Booty Shaper – treningsprogram for rumpe er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å få en strammere og mer velformet rumpe.

Treningsprogrammet kan gjøres når som helst, hvor som helst og nesten av hvem som helst. Man vil etter 2-3 ukers trening med Booty Shaper –  treningsprogram for rumpe kunne merke forskjell på kroppen. Etter ca. 5-6 uker vil andre se det på deg og etter 8-10 uker vil man høyst sannsynlig se det selv.

Øvelsene

Øvelsene i treningsprogrammet er tilpasset slik at de kan gjøres hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen eller hvor man finner det for godt å trene.  Man trenger altså ikke å være medlem på et treningssenter for å bruke treningsprogram for rumpe. Når man har Booty Shaper –  treningsprogram kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre det foran TV mens man ser på favorittprogrammet sitt. Det er bare fantasien som setter grensene for hvor man kan bruke treningsprogrammet for rumpe. Hvis man er medlem på et treningssenter kan man selvfølgelig gjøre program der også.

Vi anbefaler at man ved siden av å trene Booty Shaper – treningsprogram for rumpe følger en kostholdsplan for å oppnå best mulig resultater på 12 uker.

Vi anbefaler at man bruker Booty Shaper – treningsprogram for rumpe minimum i 12 uker for at man skal kunne få best effekt av det. Man kan gjerne bruke programmet lengre om man skulle ønske det. Vi anbefaler at man ikke stopper å trene etter de 12 anbefalte ukene.

 

Personer som er gravide, har skader eller sykdommer som kan påvirkes av trening må rådføre seg med lege før de tar i bruk programmet.

Additional information

Treningsprogram

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

There are no reviews yet.