Booty Shaper – treningsprogram for rumpe

kr 499,00

(1 omtale)

Booty Shaper – treningsprogram for rumpe er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å få en strammere og mer velformet rumpe.

BOOTY SHAPER TRENINGSPROGRAM FOR RUMPE INNEHOLDER

  • Booty Shaper – treningsprogram for rumpe til trening av muskulatur i nedre del av kroppen 25-30 minutter 3 ganger i uken.
  • Øvelsesbank med forklaringer og illustrasjoner med alle øvelsene fra treningsprogrammet.
Nullstill
Varenummer: 666666 Kategorier: ,

Beskrivelse

BOOTY SHAPER – TRENINGSPROGRAM FOR RUMPE

Booty Shaper – treningsprogram for rumpe er det ultimate treningsprogrammet for de som ønsker å få en strammere og mer velformet rumpe.

Treningsprogrammet kan gjøres når som helst, hvor som helst og nesten av hvem som helst. Man vil etter 2-3 ukers trening med Booty Shaper –  treningsprogram for rumpe kunne merke forskjell på kroppen. Etter ca. 5-6 uker vil andre se det på deg og etter 8-10 uker vil man høyst sannsynlig se det selv.

Ved å kjøpe Booty Shaper – treningsprogram for rumpe får man:

  • Booty Shaper – treningsprogram for rumpe til trening av muskulaturen i nedre del av kroppen med fokus på rumpa 30-40 minutter 3 ganger i uken.
  • Øvelsesbank med illustrasjoner og forklaring av alle øvelsene som er inkludert i treningsprogrammet.

Øvelsene

Øvelsene i treningsprogrammet er tilpasset slik at de kan gjøres hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen eller hvor man finner det for godt å trene.  Man trenger altså ikke å være medlem på et treningssenter for å bruke treningsprogram for rumpe. Når man har Booty Shaper –  treningsprogram kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre det foran TV mens man ser på favorittprogrammet sitt. Det er bare fantasien som setter grensene for hvor man kan bruke treningsprogrammet for rumpe. Hvis man er medlem på et treningssenter kan man selvfølgelig gjøre program der også.

Vi anbefaler at man ved siden av å trene Booty Shaper – treningsprogram for rumpe følger en kostholdsplan for å oppnå best mulig resultater på 12 uker.

Vi anbefaler at man bruker Booty Shaper – treningsprogram for rumpe minimum i 12 uker for at man skal kunne få best effekt av det. Man kan gjerne bruke programmet lengre om man skulle ønske det. Vi anbefaler at man ikke stopper å trene etter de 12 anbefalte ukene.

Personer som er gravide, har skader eller sykdommer so kan påvirkes av trening må rådføre seg med lege før de tar i bruk programmet.

Tilleggsinformasjon

Treningsprogram

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

  1. Annika Haugvik (bekreftet eier)

    Et utrolig enkelt, men effektivt program som kan like godt gjennomføres hjemme, på reise som på treningssenteret. Med strikk som motstand kan du tilpasse ditt nivå. Det brenner godt i musklene underveis.