Extreme Athletic – treningsprogram for overkropp med utstyr

kr 1.149,00

(1 omtale)

Extreme Athletic – treningsprogram for overkropp er det mest effektive treningsprogrammet for de som ønsker en mer muskuløs og atletisk overkropp.

Extreme Athletic – treningsprogram for overkropp med utstyrspakke inneholder

 • Komplett ustyrspakke med powerbands
 • Et treningsprogram til trening av magemusklene 25-30 minutter 3 ganger i uken.
 • Øvelsesbank med forklaringer og illustrasjoner med alle øvelsene i programmet.
 • Tilgang til et lukket diskusjonsforum på Facebook der man har mulighet til å stille spørsmål til utviklerne av programmet.

Utstyrspakken til Extreme Athtetic treningsprogram for overkropp inneholder:

 • 5 stk Powerbands (treningsstrikker)med ulik tykkelse som gir forskjellig motstand slik at de kan tilpasses alle typer personer, både nybegynnere, viderekommende og veltrente mennesker. Du kan lese mer om styrken på de forskjellige strikkene under kategorien “Treningsstrikker” eller ved å trykke HER
Nullstill
Varenummer: 555555 Kategorier: ,

Beskrivelse

Extreme Athletic – treningsprogram for overkropp

Extreme Athletic – treningsprogram for overkropp er det mest effektive treningsprogrammet for de som ønsker en mer muskuløs og atletisk overkropp.

Extreme Athletic – treningsprogram kan gjøres når som helst, hvor som helst og nesten av hvem som helst. Man vil etter 2-3 ukers trening med treningsprogrammet kunne merke forskjell på kroppen. Etter ca. 5-6 uker vil andre se det på deg og etter 8-10 uker vil man høyst sannsynlig se det selv.

Øvelsene

Øvelsene i Extreme Athletic – treningsprogram er tilpasset slik at de kan gjøres hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen eller hvor man finner det for godt å trene.  Man trenger altså ikke å være medlem på et treningssenter for å bruke treningsprogrammet. Når man har Extreme Athletic – treningsprogram kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre det foran TV mens man ser på favorittprogrammet sitt. Det er bare fantasien som setter grensene for hvor man kan bruke treningsprogrammet. Hvis man er medlem på et treningssenter kan man selvfølgelig gjøre programmet der også.

 

Vi anbefaler at man minimum bruker treningsprogrammet i 12 uker for at man skal kunne få best effekt av det. Man kan gjerne bruke treningsprogrammet lengre om man skulle ønske det. Vi anbefaler at man ikke stopper å trene etter de 12 anbefalte ukene. Vi anbefaler at man ved siden av å trene programmet, følger en kostholdsplan for å oppnå best mulig resultater på 12 uker.

Personer som er gravide, har skader eller sykdommer som kan påvirkes av trening må rådføre seg med lege før de tar i bruk programmet.

Tilleggsinformasjon

Treningsprogram

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

 1. Annika Haugvik (bekreftet eier)

  Jeg kjøpte program og utstyrspakke, det var jeg glad for. For det er så variert at en eller to strikk ville ikke holdt. På første trening brukte jeg alle, bortsett fra den tykkeste strikken. Og jeg hadde aldri trodd at jeg skull få en så god økt på stuegulvet.

  Så nå har jeg ingen unnskyldning til ikke å trene selv om jeg ikke er hjemme.
  Virkelig bra når du bare bytter strikk ettersom musklene klarer mer.

Du liker kanskje også…