Fit Start – Treningsprogram for nybegynnere med utstyr

kr 999,00

Fit Start – Treningsprogram for nybegynnere er et enkelt og effektivt styrkeprogram for personer som har lite eller ingen erfaring med styrketrening. Alt utstyr du trenger følger med så du kan trene når og hvor du vil. Dette gjør at mange flere får muligheten til å trene.

 

pakken Fit start – Treningsprogram for nybegynnere med utsyr inneholder:

  • Fit start – treningsprogram for nybegynnere til trening av hele kroppen 40 – 50 minutter 2 ganger i uken.
  • Øvelsesbank med forklaringer og illustrasjoner med alle øvelsene fra treningsprogrammet.
  • Tilgang til et lukket diskusjonsforum på Facebook der man har mulighet til å stille spørsmål til utviklerne av programmet.
  • Komplett utstyrspakke med Power Bands

Utstyrspakken i Fit start – Treningsprogram for nybegynnere inneholder:

  • 3 stk Powerbands (treningsstrikker)med ulik tykkelse som gir forskjellig motstand slik at de kan tilpasses alle typer personer, både nybegynnere, viderekommende og veltrente mennesker. Du kan lese mer om styrken på de forskjellige strikkene under kategorien “Treningsstrikker” eller ved å trykke HER

 

 

Foto: Anthony Simmons Photography

 

 

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Fit start – Treningsprogram for nybegynnere med utstyr

Fit Start – Treningsprogram for nybegynnere er et enkelt og effektivt styrkeprogram for personer som har lite eller ingen erfaring med styrketrening.

Alt utstyr du trenger følger med så du kan trene når og hvor du vil. Dette gjør at mange flere får muligheten til å trene. Det er ikke alle som har tid  eller mulighet til å reise til et treningssenter. Noen trives kanskje ikke å trene inne sammen med andre.  Med Fit Start trenger man ikke det heller, man kan ha med seg programmet og utstyret hvor som helst. Og man behøver ikke store plassen for å gjennomføre treningen.

 

Øvelsene

Øvelsene i treningsprogrammet er tilpasset slik at de kan gjøres hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen eller hvor man finner det for godt å trene.  Man trenger altså ikke å være medlem på et treningssenter for å bruke treningsprogram for rumpe. Når man har Fit Start –  treningsprogram for nybegynnere kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre det foran TV mens man ser på favorittprogrammet sitt. Det er bare fantasien som setter grensene for hvor man kan bruke treningsprogrammet for rumpe. Hvis man er medlem på et treningssenter kan man selvfølgelig gjøre program der også.

Om du følger programmet vil du raskt både se og føle forandringer i kroppen, anbefalt tid er 8 – 12 uker.  Man kan gjerne bruke programmet lengre om man skulle ønske det. Treningsresultater er “ferskvare”. vi anbefaler derfor at man ikke stopper å trene etter 8 – 12 uker, da vil jobben man har gjort være forgjeves.

 

Tilleggsinformasjon

Treningsprogram

Med utstyrspakke, Uten utstyrspakke

There are no reviews yet.