anaconda hip-bands

ANACONDA HIP-BANDS

kr 599,00

(2 omtaler)

Anaconda Hip-Bands

ANACONDA HIP-BANDS er et effektivt verktøy til trening som både kan brukes for å øke styrke og/eller stabilitet i  over- og underkroppen.  ANACONDA HIP-BANDS kan brukes på forskjellige steder og du kan like gjerne trene hjemme eller på ferie som på treningssenteret.

ANACONDA HIP-BANDS er små treningsstrikker som ikke ryker eller krøller seg under bruk.

ANACONDA HIP-BANDS kommer i 3 motstandsnivåer

Grønn: Lett (ca 20kg)

Lilla: Medium (ca 25kg)

Rosa: Hard (ca 30kg)

14 på lager

Rosa, Lilla, Grønn

Varenummer: 123456.01-1 Kategorier: , , , Stikkord: ,

Beskrivelse

ANACONDA HIP-BANDS er små treningsstrikker som ikke ryker eller krøller seg under bruk. ANACONDA HIP-BANDS er produsert i en blanding av bomull og latex. Treningsstrikkene har ekstra lang holdbarhet sammenlignet med andre typer mini-bands

Et effektivt verktøy til trening

ANACONDA HIP-BANDS kan både brukes for å øke styrke og/eller stabilitet i  over- og underkroppen. Treningsstrikkene er ideelle for aktivering av musklene i hofte og rumpe, og for skulderstabilisering samt under øvelser hvor man beveger seg sideveis. De kan brukes på forskjellige steder og du kan like gjerne trene hjemme eller på ferie som på treningssenteret.

Kan brukes under oppvarming

ANACONDA HIP-BANDS er godt egnet til bruk under oppvarming der man ønsker å fokusere på hofte- og skulderregionen. Brukt sammen med diverse øvelser treningsstrikke bidra til å aktivere små og store muskelgrupper samt utfordre stabilitet og koordinasjon i hofte og skulder regionen.

 

eksempler på treningsøvelser med Anaconda Hip-Bands

Hip thrust

Trener bakside lår og sete. Ligg på ryggen med bøyde knær. Plasser ANACONDA HIP-BANDS rundt knærne. Knip setet sammen og løft bekkenet og nedre del av ryggen opp fra gulvet.

 

Benløft med bøyd kne 

Trener bakside lår, sete og rygg. Legg strikken rundt knærne og sett kneet du står på oppå ANACONDA HIP-BANDS slik at du hindrer det i å skli. Stå på alle fire og løft det ene benet, mens du holder kneet bøyd, til låret er i forlengelse av kroppen. Fra denne posisjonen senker du benet ca. 10 cm og løfter det igjen. Senk og løft noen ganger, før du gjentar øvelsen med motsatt ben. All bevegelse skal foregå i hoften.

 

Knebøy med 

Trener fram- og bakside lår og sete. Stå med hoftebredde avstand mellom bena og ANACONDA HIP-BANDS rundt knærne. Bøy deg ned så langt du klarer uten å miste svaien i ryggen. Ha spenning i strikken hele tiden slik at du unngår at knærne faller inn. Skyv deg opp til utgangsstilling igjen. Mini band er et godt arbeidsverktøy for PT’en i arbeidet med å justere en knebøy slik at knærne ikke faller innover.

 

Kickbak (fraspark) 

Trener fram- og bakside lår og sete. Stå på huk med ANACONDA HIP-BANDS rundt føttene. Lå det ene kneet stå i gulvet mens du sparker bakover ved å strekke ut hofte og kne.

 

Omvendt flyes med 

Trener øvre del av rygg, skulder, og arm. Ta ANACONDA HIP-BANDS rundt underarmene. Stå med armene samlet foran brystet med en liten bøy i albuene. Trekk armen ut til siden og bakover så langt som mulig. Kjenn at skulderbladene trekkes mot hverandre, før du slipper rolig tilbake.

 

Du kan få flere tips til treningsøvelser i det populære treningsprogrammet “Booty Shaper” som du kan finne HER

 

Hip-Bands kommer i 3 motstandsnivåer:

Grønn: Lett (ca 20kg)

Lilla: Medium (ca 25kg)

Rosa: Hard (ca 30kg)

 

Alle strikkene har samme størrelse: 33x8cm

 

Leverandør: Performance by OCM

Tilleggsinformasjon

Farge

  1. Lise Marie Sommerstad (bekreftet eier)

    Tykke, solide bånd som ikke sklir eller krøller seg. Det tyngste er så tungt at du ikke trenger noe mer uansett hvor sterk du er

  2. June Berg Runde (bekreftet eier)

    Veldig gode treningsstrikker . Endelig skikkelige Strikker som ikke krøller seg eller ruller ned under trening . Anbefales!!!

Du liker kanskje også…