FAQ

FAQ

På denne siden finner du nyttig informasjon for ambassadører. Siden blir med jevne mellomrom oppdatert, det er ambassadørenes eget ansvar å holde seg oppdatert på sidens innhold. 

BEHANDLINGSTID

Søknader blir lest og behandlet innen 3-5 virkedager. De kan bli lest før eller litt etter, alt avhengig av søknadsmengde.

 

 

KAN JEG HANDLE MED MIN EGEN RABATTKODE FOR Å STIGE RASKERE I NIVÅ?

Du skal med din rabattkode generere salg til oss via dine følgere. Du vil ikke stige i nivå ved å handle på din egen rabattkode. 

 

HVORDAN FÅR MAN SVAR PÅ OM SØKNADEN ER GODKJENT?

Enkelt. Du vil få svar på E-post, det kan være lurt å sjekke spam mail i postkassa om du ikke får svar innen fem dager.

 

HVORDAN VET JEG OM NOEN HAR BRUKT MIN KODE ELLER LINK?

Systemet vårt tracker alle som benytter rabattkoder og hver gang din kode blir brukt legges det automatisk til internt hos oss på din bruker. Det samme gjelder hvis noen kjøper noe gjennom din sporings link.

 

HVORDAN FÅR JEG MINE RABATTER?

De legges automatisk til i din bruker, du må være innlogget med din bruker på nettsiden for å se rabatten din. Rabatten blir trukket fra på totalbeløpet i handlekurven.
Rabatten gjelder ikke på tilbudsvarer.

Hvis du skal ha tilgang til VIP siden vil du få nærmere informasjon om dette i egen mail når den tid kommer.

 

BETALES DET UT PROVISJON

Provisjon er dessverre ingen løsning vi har per i dag.

 

HVORFOR MÅ MAN KJØPE KLÆR FOR Å VÆRE AMBASSADØR?

Grunnen til dette er ikke at vi ønsker å tjene penger på deg. Det er for at vi skal få et bevis fra deg på at du virkelig ønsker å være en god ambassadør for våre produkter. Før vi introduserte denne 3 trinns modellen hadde vi personer som henvendte seg til oss med ambassadør forespørsler på feil grunnlag. De ønsket å få tilsendt gratis klær og andre produkter uten å egentlig ville gjøre en innsats for å promotere oss slik de andre team medlemmene gjør. Vi fant fort ut at det ble dyrt å sende ut masse gratis saker og ting før vi visste om søkerne var seriøse og faktisk ville gjøre en innsats som ambassadør før de fikk goder i form av gratis produkter.

Vi har ingen minimums grense på det første kjøpet, bortsett fra at du må ha kjøpt minst et klesplagg med 25% ambassadør rabatt. Den beste måten man kan promotere et produkt på er faktisk ved å ha så lyst på det at man er villige til å investere i det selv.

 

KAN MAN PROMOTERE ANDRE ENN FITNESSMAFIA? 

Du kan fint være ambassadør for andre om du velger å være ambassadør for oss. Det at du promoterer klær eller ting for andre betyr bare at du er aktiv i sosiale medier og poster bilder jevnlig. Det er ofte en ting som gjør at man får flere følgere.

**Bare husk å tagge oss og å bruke våre hashtags når du legger ut bilde med våre produkter.

 

MÅ MAN BETALE FRAKT? 

Som hovedregel må alle ambassadører betale frakt. Fitnessmafia er ingen stor bedrift, vi får derfor ingen rabatt fordeler hos de som leverer pakker. Team Fitnessmafia består av ganske mange personer og hvis alle skulle fått gratis frakt ville vi fått for store utgifter forbundet med frakten til at det hadde lønnet seg. 

Vi kan dog. fjerne frakten på pakker hvis en ambassadør har bestilt mye i løpet av kort tid, har forhåndsbestilt varer i to omganger og vi faktisk kan sende i en pakke når varene ankommer lager elle runder andre omstendigheter som vi mener er grunnlag for å gi gratis frakt!

**Dette gjelder også VIP ambassadører!

 

AVSLUTTE SAMARBEID

Om du ønsker å avslutte din avtale som ambassadør for www.fitnessmafia.no er det helt opp til deg, vi vil ikke på noen måte stoppe deg. Vi blir veldig glade om du sender oss en e-post der du forklarer hvorfor du ikke ønsker å være en del av teamet vårt lengre. Om du av en eller annen årsak ikke ønsker å dele det med oss kan du ganske enkelt avslutte avtalen din ved å slutte å promotere oss på bilder. Vi anser din avtale som avsluttet om det har gått over en måned siden du postet bilder for oss. Dette er noe vi jevnlig følger med på ved at du tagger oss og benytter våre hashtags. Fitnessmafia AS forbeholder seg retten til å kunne etterfakturere tidligere ambassadører for differansen mellom fullpris og rabattert pris på en vare om kjøp er gjort i forkant av oppsigelsen eller om personen aldri kom i gang med promotering av produktet. 

 

GJENOPPTAGELSE AV SAMARBEIDET

Du kan når som helst søke om å bli tatt opp i teamet på nytt, om din søknad blir besvart vil du starte på nivå en igjen.


** Det er viktig at du som ambassadør holder deg oppdatert på faktasiden da vilkår kan endres underveis ettersom nye problemstillinger kan oppstå. 

 

HAR SØKNADEN DIN BLITT GODKJENT ALLEREDE? 

Ikke vent med å starte som ambassadør! 

HVA FORVENTES AV AMBASSADØRER

Vi har ikke så mange faste regler som man må forholde seg til om man ønsker å stå som ambassadør i Team Fitnessmafia. Vi har satt opp 8 enkle punkter som vi mener er overkommelig å forholde seg til, så får det være opp til hver enkelt om man ønsker å gjøre ekstra tiltak for å få mer publisitet rundt seg selv og sin rabattkode.
 1. HA ÅPEN PROFIL PÅ INSTAGRAM Alle ambassadørene i Team Fitnessmafia må ha profil på Instagram og den må være åpen. Grunnen til at vi krever åpen profil er at postene ikke vil være synlige for andre enn vennene til brukere med låst profil.
 2. HJELP ANDRE Å FINNE OSS Kort tid etter at du har bestilt ditt første produkt på nivå en tar vi kontakt med deg igjen for å gi deg din personlige delings link og rabattkode. Linken og rabattkoden kan du dele med dine venner og følgere. Linken og rabattkoden gjør det også enkelt for oss å spore trafikk og om et salg kommer direkte via deg og dine følgere. På den måten holder vi til enhver tid kontroll på hvilket nivå du ligger på. ** Forslag til hvor du kan dele din personlige link og rabattkode kan være Facebook, Instagram Bio som egen nettside (hvis du ikke har nettside selv), personlige blogg enten via leserinnlegg eller som banner annonse eller widget i sidemenyen, snapchat ved jevne mellomrom eller andre steder du følger at du har gjennomslagskraft.
 3. TAGG OSS Tagg vårt brukernavn (@fitnessmafia) og nettside (www.fitnessmafia.no ) i din bio på dine sosiale medie profiler.
 4. VIS AT DU ER EN DEL AV TEAMET Bruk hashtaggene hashtags #teamfitnessmafia #fitnessmafia #fitbyfitnessmafia og #fitnessmafia2019 i treningsrelaterte poster slik at andre teammedlemmer enkelt kan finne deg og støtte deg med likes og kommentarer.
 5. VIS AT DU SETTER PRIS PÅ OSS VED Å DELE BILDE MED PRODUKTET Post en selfie av deg selv mens du har på deg vårt produkt minst en gang per måned. Husk å tagge oss både i bildet og i teksten. TAGGER: @fitnessmafia.no(Instagram) eller @fitnessmafia.no (Facebook)
  RETNINGSLINJER TIL BILDE Vi har satt noen retningslinjer til hvilke bilder som godkjennes som månedens post , retningslinjene må følges på minimum et bilde per måned
  – Det skal kun være en person på bildet, den personen skal være ambassadøren selv.
  – Det skal være et enkelt bilde, ikke en grid/bilderamme med 2 eller flere bilder i
  – Bildet skal postes i feeden på Instagram
  – storyer som forsvinner etter 24 t telles ikke.
  – Bilder som postes ikke skal ryddes/fjernes fra feeden så lenge man er ambassadør.
  – Produktet må være godt synlig
  – Tagger skal være med både i bilde og tekst
  Husk hashtags #fitnessmafia #fitbyfitnessmafia #fitnessmafia2019 & #teamfitnessmafia
  ***Minner om at bilder av ambassadører iført produkter kjøpt med ambassadør rabatt kan blir repostet via Fitnessmafia sine markedsføringskanaler, også etter at avtalen som ambassadør er avsluttet. Om man av en eller annen grunn ønsker bilder fjernet fra våre medier må man i såfall etterbetale fullpris for produktet via faktura.
 6. VÆR EN GOD ROLLEMODELL Det å være en god rollemodell innebærer at man poster rene flotte bilder med positivt innhold, slik at man kan inspirere og motivere andre med positivt og sporty innhold. Styr unna negativitet i postene dine!
 7. SAMMEN STÅR VI STERKERE Vær med på å gi support til de andre medlemmene i teamet, dette gjøres ved at du liker og kommenterer på de andre sine bilder som ligger på hashtaggene våre. Det kan være lurt å følge hashtaggene, da ser man det raskere. Eventuelt at man gjør det som en rutine at man går inn på hashtaggene 2-3 ganger i uka for å gi support til de andre i teamet. Husk at alle ambassadørene på nivå 2 også er ambassadører for Fitnessmafia. Deres innlegg må ikke glemmes!Instagram sin algoritme fungerer ganske simpelt – når et bilde får mye oppmerksomhet blir det vist hyppigere i feeden til alle som følger den personen som har det aktuelle bildet. Om alle ambassadørene er flinke til å like å kommentere på de hverandres bilder vil alle bildene dere poster bli vist mer til alle og dere vil få mer oppmerksomhet rundt promoteringen deres. Dette kan resultere til at dere raskere stiger i nivå!.
 8. IKKE SPRE NEGATIVITET Som ambassadør er man Fitnessmafias ansikt utad, dette betyr i praksis at man utelukkende skal spre positivitet rundt Fitnessmafia og produktene våre. – Er man misfornøyd med noe – Liker man ikke noen nyheter som kommer – Syns man at det er dårlig med størrelser – Ønsker man større utvalg – Kanskje man ikke så god venn med noen av de andre på teamet Ovenstående og negative saker generelt skal tas med oss via e-post. Vi vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger fra dere og vi tar gjerne i mot konstruktiv kritikk fra dere, men ikke offentlig. Det skal ikke kommenteres negativt på bildene til Fitnessmafia i SoMe. Ambassadørene skal heller ikke skrive eller snakke om negative saker som gjelder Fitnessmafia offentlig hverken i SoMe eller andre steder. En dårlig omtale eller negativ kommentar teller dessverre mer enn 100 gode og positive i markedsføringssammenheng.*** Minner om at det å være ambassadør for Fitnessmafia er valgfritt. Personer som velger å si opp avtalen med oss står fritt til å gjøre det når som helst. Fitnessmfia AS forbeholder seg retten til å etterfakturere tidligere ambassadører for differansen mellom fullpris rabattert pris om en person har sagt opp avtalen sin rett etter et kjøp uten å reklamere for produktet eller hvis ambassadøren aldri kom i gang med jobben som ambassadør.

***Fitnessmafia AS forbeholder seg retten til å kunne avslutte samarbeidet med en ambassadør hvis samarbeidet ikke fungerer. Hva som definerer “et samarbeid som ikke fungerer”  vil kunne være at en ambassadør ikke oppfyller kravene vi har til våre ambassadører, at ambassadøren misbruker rabatten sin eller fusker for å komme opp i nivå, at ambassadøren skaper uro eller negativ stemning som går ut over den positive dynamikken i gruppen eller annen negativ atferd som på en eller måte kan være skadelig eller negativ for Fitnessmafia AS, Team Fitnessmafia eller de andre ambassadørene.