Fit after summer

Fit after summer - høstens største motivasjonskampanje

Da er det kun kort tid til vi lanserer høstens største motivasjonskampanje Fit after Summer. Vi ønsker at flere personer kommer seg i aktivitet og lærer seg viktigheten av styrketrening. Derfor setter vi i gang motivasjons kampanjen «Fit after summer» der vi ved hjelp av våre treningsprogram og vår motivasjons kampanje skal få dere der hjemme opp av sofaen. Vi lover at du vil komme i bedre form og du har samtidig mulighet til å vinne fete premier.

Ideen til motivasjons kampanjen «Fit after summer» fikk vi etter å ha kjørt en runde med testing av programmene våre på et testpanel som ble utvalgt på bakgrunn av søknader som kom inn til oss. Testpersonene våre synes det å være med på et prosjekt der de måtte sende inn rapporter til oss, ta bilder av seg selv og poste litt innlegg i sosiale medier var kjempe motiverende.  Noen synes bilde delen var litt ubehagelig i starten, andre likte ikke å utlevere seg selv for mye på Facebook eller liknende. Dette snudde rimelig fort da de så hvor mye positiv feedback de fikk av venner og bekjente. I tillegg likte de fleste veldig godt friheten de fikk ved å kunne trene hvor som helst og når som helst. Nederst på siden kan dere se hvilke personer som har vært med å testet våre treningsprogram. Dere får også hilse på Monica (en av test- personene) som skal være med å hjelpe oss å motivere dere på veien.

Monica 31

 

Monica er en del av Fitnessmafia Crewet og kampanjens ansikt utad. Hennes funksjon er å være en motivator for deltakerne deltakerne i høstens største motivasjonskampanj; Fit after Summer! Monica er blid, uttadvent og veldig aktiv og ble valgt ut som frontfigur på bakgrunn av dette. I tilegg thar hun test kjørt alle treningsprogrammene over en lengre periode og er godt kjent med alle øvelsene. Monica ser fordelene ved å kunne trene med strikker da denne treningsformen gir henne en unik mulighet til å trene nesten hver dag selv om hun er mamma, kone og har fulltidsstilling i en barnehage.

Hvis man sender inn spørsmål relatert til treningen i vårt motivajsonsforum eller på e-post er Monica en av de som kan svare på det meste. I tillegg vil dere se en del til henne på Instagram der hun for øverig kaller seg for @mo9ca86

Klikk på her for å lese mer om Monica.

Hvem kan delta i «Fit after summer»? 

Fitnessmafia sine treningsprogram passer for alle mellom 13 – 70. Programmene er utviklet for at alle friske mennesker skal kunne bruke de hvor som helst og når som helst.

Man behøver ikke å være tilknyttet noe treningssenter for å bruke våre treningsprogram, men det er heller ingen ting i veien for at man bruker programmene på et treningssenter.

Treningen foregår med Power Bands der man selv bestemmer belastningen man bruker på øvelsene ut fra hvor sterk man er eller eventuelt hvordan dagsformen er den aktuelle dagen.

 

Hva  er fordelene ved å delta i «Fit after summer»?

 • Man får mulighet til å delta i høstens største trenings- og motivasjons kampanje fra din egen stue.
 • Man kommer i bedre form
 • Man lærer mer om trening
 • Man får rabatt på ekstra treningsprogram uten ustyrspakke til 299,- (normalpris 499).
 • Man får 20 % rabatt på alle fullpris varer til og med 15 desember
 • Man får tilgang til et motivasjons og diskusjonsforum på Facebook
 • Man kan nå mål man tidligere ikke trodde var mulig
 • Man blir sterkere
 • Man er med i trekningen om gavekort hos Fitnessmafia.no på henholdsvis 500 kr, 300 kr og 150 kr
 • Mulighet til å kjøpe en kostholdsplan tilpasset sin vektklasse til 450,- kr (normalpris 1399,-).

Marina 43

 

Marina er en del av Fitnessmafia Crewet, hennes oppgave er spesielt å motivere deltakerne som har valgt å ha med kostholdsprogram i pakken sin. Marina har brukt kostholdsprogram fra Fitnessmafia siden slutten av juni 2017. Marina ble valgt ut som motivator på bakgrunn av hennes viljestyrke og mot. Hun er et bevis på at man kan få til utrolig mye om man har riktig innstilling og er villig til å ofre litt. Hun er alenemor til 4 barn og jobber fulltid ved siden av, hun får allikevel til å trene 4-5 ganger i uken. For henne er det fantastisk å kunne trene hjemme når hun har barna.

Dere kan lese mer om kostholdsplanene til Fitnessmafia ved å trykke på bildet av Marina.

 

 

 

Kostholdsplan

Hvilke treningsprogram finnes? 

Stronger Teens – er et styrkeprogram for ungdommer i alderen 13-18 år. Programmet er utviklet med hovedfokus på at de unge skal få en sterk og god holdning. Noe som det dessverre er manko på i dag blant ungdommer grunnet for mye sitting foran PC/nettbrett/telefon etc. I tillegg vil de lære seg god teknikk på styrketrening og vil dermed være bedre rustet til å starte på et helsestudio med vekter når de blir gamle nok til det. Man trener 2 ganger i uken 40-50 minutter. Hvis man ønsker å trene tre dager per uke er det ikke noe problem, da starter man bare på dag 1 igjen etter feks. en dags hvile. Dette programmet leveres uten kostholdsplan siden vi har 18 års grense på disse. Om man ønsker kostholdsplan skal dette avklares med foreldre i forkant. Dette kan gjøres ved å fylle inn skjemaet under og be spesifikt om at vi kontakter dine foreldre.

Fit Start– er et fullkropps styrkeprogram for nybegynnere, øvelsene er varierte og man vil lære seg basisøvelser og teknikk. Programmet passer bra for nybegynnere eller for personer som har vært ute av trening en stund og trenger en myk start. Man trener 2 ganger i uken 40-50 minutter. Hvis man ønsker å trene tre dager per uke er det ikke noe problem, da starter man bare på dag 1 igjen etter feks. en dags hvile.

Booty Shaper – er et treningsprogram for underkropp med hovedfokus på lår og rumpe. Programmet er utviklet til personer som ønsker å styrke muskulaturen i underkroppen samt å få en strammere og mer velformet bakdel. Øvelsene i programmet og sammensetningen av de er vel utprøvde og en av program-utviklerne bruker mange av øvelsene i sin ukentlige trening. Man trener 3 ganger per uke i 35-50 minutter.

Exteme Athletic – er et treningsprogram med hovedfokus på å øke styrke og skape muskelvekst i overkroppen. Her trener vi brystet, ryggen, skuldrene og armene. Programmet er tøft og intensivt og man får virkelig kjørt seg greit ut her. Dette er det tyngste programmet vi har. Man trener 40-50 minutter tre ganger per uke.

ABS – er et treningsprogram for musklene i magen. Det er utviklet for personer som ønsker å stramme opp og bli sterkere i magemuskulaturen. Med dette programmet lærer man seg å bruke kjernemuskulaturen som mange ikke vet hvordan man skal aktivisere. Nå tenkte en del sikker «jeg kan det , så det behøver jeg ikke å lære meg». Det stemmer ikke, høyst sannsynlig kan du det ikke selv om du tror det! I tillegg vil man lære øvelser som trener «six-packen»!

 

Kan man benytte flere program sammen?

Om man velger Stronger Teens eller Fit Start anbefaler vi at man holder seg til de programmene i 12 uker slik at man lærer seg basis styrke med lettere belastning før man går over på et tyngre program.

Om man ønsker å trene hele kroppen kan man fint kombinere Booty Shaper, Extreme Athletic og ABS, enten alle tre eller to av de sammen. Man kan kjøre de etter hverandre, alternere mellom forskjellige øvelser i programmene i løpet av en økt eller dele de opp i egne dager.

Lurer du på mer om programmene og gjennomføringen?

All informasjon om programmene og gjennomføringen av de forskjellige blir sendt med når man får programmet sitt.

 

Hva forventes av en deltaker i «Fit after summer» ?

 • At man er motivert og innehar et ønske om å  feks. komme i gang med trening, være i mer aktivitet, lære mer om trening, en livsstilsendring eller liknende.
 • At man kan trene 2-3 ganger i uken fram til 15. desember 2017. Antall treninger per uke avhenger av hvilket treningsprogram man velger.
 • At man poster 1-2 innlegg i sosiale medier hver uke som omhandler deltakelse i «Fit after summer» og/eller treningen (feks. bilde på Instagram, bilde på Instagram, Facebook status etc).
 • Rapport om trening til kontaktperson hos Fitnessmafia hver 4 uke.

 

Koster det penger å delta i «Fit after summer» ?

Det er ingen ting som er gratis i livet spesielt ikke mål man ønsker å oppnå. Om man ønsker å oppnå noe må man betale en pris for det enten i form av nedlagt arbeid og/eller ved å kjøpe det for penger. Man betaler for utstyret som skal brukes under treningene, men får dette til rabattert pris.

Fitnessmafia tar et depositum for treningsprogrammet fra alle deltakerne så lenge Fit after summer pågår, dette for å sikre oss at alle deltakerne overholder avtalevilkårene for deltakelse. Den totale prisen vil bli fra 999,- – 1149,- for treningsprogram og utstyrspakke, pris avhenger av hvilket treningsprogram man velger.

Hver enkelt deltaker vil få tilbake fra 399,- – 499,- kr etter 15. desember hvis avtalens vilkår er opprettholdt. Hvor mye man får tilbake avhenger av hvilket treningsprogram man har valgt.

Ekstra bonus

Vi vil etter 15 desember som en ekstra bonus til våre spreke deltakere plukke ut tre deltakere som får alle pengene tilbake for programmet og for utstyret. Altså hele summen de har betalt.

 

Kan man bli med på Fit after Summer uten å poste bilder? 

Alle som vil kan bli med i Fit after Summer. De som ikke ønsker å ta del i den biten som omhandler sosiale medier kan også delta. De so velger å bli med uten biten med sosiale medier vil ikke få tilbake penger for treningsprogram og vil heller ikke være med i trekningen om premier. De kan allikevel rapportere til oss om de ønsker og får motivasjon av det. Og de vil selvsagt få tilgang til forumet vårt på Facebook.

 

Er det noen som ikke burde være med i Fit after summer?

 • Gravide
 • Nyopererte
 • Personer med skader som tilsier at de ikke kan trene (må i såfall gjøres i samråd med lege eller behandler).
 • Personer som er under medikamentell behandling som tilsier at de skal ha minimalt med fysisk anstrengelse (må i såfall skje i samråd med lege).

 

Hvordan melder man seg på? 

Fyll inn kontaktskjemaet nederst på siden, du vil deretter få en kontrakt i retur på e-post. Denne skal fylles inn, signeres og returneres til oss. Den er ikke bindende før den er sendt og signert til oss. Etter at du har sendt kontrakten til oss vil du få en e-post tilbake med forklaring til hvordan du handler treningsprogrammet og eventuelt kostholdsplanen du ønsker deg!

 

Spørsmål relatert til treningen skrives som innlegg i motivasjonsforuemt slik at alle kan dra nytte av svaret. Om du ikke tør å skrive spørsmål der inne skal du først og fremst tenke på at det kke finnes dumme spørsmål, bare dumme svar. Hvis du fortsatt synes det er flaut kan du sende en epost til oss så kan vi poste spørsmålet for deg!

Du er selv ansvarlig for å melde deg inn i forumet på Facebook som heter Fit by Fitnessmafia, du finner forumet ved å trykke HER 

Det er kun personer som er med i Fit after Summer kampanjen som blir godtatt som medlem i forumet.

Fyll ut søknaden til Fit after summer

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Alder

Adresse

Telefonnummer

Yrke

Familie

Beskriv deg selv med fem ord

Interesser

Aktivitetsnivå

Trenings erfaring

Hvilket program passer for deg

Helsetilstand (skader/sykdommer)

Hvorfor vil du være med i Fit after summer

Hva gir deg motivasjon

Skal du ha med kostholdsplan

Hvor/ hvordan hørte du om oss?