Fit by Fitnessmafia – 12 ukers gratis challenge

Fit by fitnessmafia

Mange aktører reklamerer med den ene challengen etter den andre der de skal hjelpe deg med å kommer i form på KORT tid. Det de ikke forteller deg er at du etter endt periode må fortsette med det samme du har lært ellers vil du ramle tilbake i det samme sporet, noe mange dessverre gjør.  I tillegg er det bevist at “hurtig slanking” ikke lønner seg fordi raskt tap kiloer vil i mange tilfeller føre til at man detter av lasset fordi man gir så stor innsats på den korte tiden. dette kan igjen resultere til et like stort tilbakefall , men i mange tilfeller blir det dessverre mer. Ergo hvis man gikk ned 7 kg på fire uker, vil man som oftest legge på seg 7-10 igjen etterpå.

Vi utfordrer deg til å bli med på en 12 ukers challenge hvor du får en gratis kostholdsplan fra Fitnessmafia! NB Kun 50 tilgjengelige plasser!!

Med vår kostholdsplan vil du lære deg hvilken type mat du kan spise og hvor mye mat en person med din vekt burde innta. Kostholdsplanen vår er ikke “satt” og du vil også få forslag til matvarer som du kan bytte ut slik at maten ikke blir ensformig. Etterhvert når du har gått noen uker skal du kunne være i stand til å endre måltider problemfritt. Det ønskelige vekttapet er 0,2-0,5 kg per uke. Noen går ned mer noen går ned mindre og ingen uker er like. Etter å ha fulgt kostholdsplanen i 12 uker skal du ha gått ned minst 5 kg. Det høres kanskje lite ut, men i lengden er det mye bedre for kroppen da den rekker å venne seg til endringene. Det er bedre å ha et langsiktig mål enn å stresse som en idiot rett før sommerferien. Det høres kanskje kjedelig ut å gå på en kostholdsplan så lenge som 12 uker, men  det vil garantert være verdt det.

Hva får du ved å delta i Fitnessmafias 12 – ukers challenge :

 • Kostholdsplan tilpasset deg og din vektklasse
 • Informasjon og enkle tips til å kunne følge en kostholdsplan på egenhånd
 • Lære mer om hva det å inneha et riktig kosthold innebærer
 • Lære hvilken påvirkning et BRA kosthold vil ha på treningen og den generelle dagsformen din
 • Få mulighet til å bli kjent med og å bli backet opp av andre deltakere i samme posisjon som deg!
 • Mulighet til å vinne fete premier (gjelder kun for deltakere som gjennomfører 12 uker etter Fitnessmafias kontrakt, kun en premie per deltaker).

Fordeler du som deltaker kan dra nytte av

 • Tilbud og rabatter på klær, tilbehør og utstyr gjennom www.fitnessmafia.no
 • Billigere medlemskap på Fitnessmafia Gym i Oslo
 • Rabatter på online oppfølging av kostholdsplan
 • Rabatter på treningsprogram
 • Rabatter på personlig trening gjennom Fitnessmafia Gym
 • Rabatter på måling av Fett % på Fitnessmafia Gym
 • Tilgang til Facebook Forumet «Fit by Fitnessmafia» der man kan spørre om enkle spørsmål i forhold til oppskrifter og liknende vedrørende kostholdsplanen.
 • Eksklusiv mulighet til å være med i interne konkurranser i regi av Fitnessmafia og våre samarbeidspartnere.
 • Eksklusiv mulighet til å delta på workshops i regi av Fitnessmafia og våre samarbeidspartnere

 For å delta må du

 • Ha et genuint ønske om å forbedre dit kosthold enten du vil ned i vekt, opp i vekt eller har et ønske om å få et bedre utbytte av treningen din ved hjelp av kostholdsplanlegging.
 • Følge kostholdsplanen minimum 12 uker
 • Sende oss rapporter og «formbilder»(forklaring på dette ligger i kontrakten) via et enkelt kontaktskjema hver 14 dag( Generell data fra rapporter vil kunne bli brukt i statistikker eller i markedsføringssammenheng. Formbilder og personopplysninger publiseres ikke uten ytterligere samtykke).
 • Villig til å poste 2-3 trenings eller kostholds relaterte bilder på din oppgitte Instagram eller Facebook hver uke der våre hashtags blir benyttet og hvor vi blir tagget.
  – Bildene må ikke være av deg og kan like gjerne være av maten din, mens du forbereder mat, av treningsutstyret du bruker, av naturen når du er ute å går tur for å være i aktivitet, en status oppdatering
  eller liknende.
  ***My story på instagram, Facebook eller Snapchat telles ikke som poster. Vi anbefaler at du tar en screenshot av dine ukentlige poster og sender disse til oss sammen med dine oppdateringer slik at det   ikke blir noen misforståelser. Bildene kan bli brukt i markedsføringssammenheng i Fitnessmafia sine mange markedsføringskanaler i sosiale medier.
 • To av følgende tre:
 • Følge Fitnessmafia og Fitnessmafia Gym sine Facebook sider
 • Følge Fitnessmafia.no og Fitnessmafiagym sine Instagram
 • Følge Fitnessmafiagym sin Snapchat

Hvis du nå ikke ønsker delta på grunn av at du må poste bilder i sosiale medier kan du lese videre lengre ned. Vi har flere muligheter for personer som av en eller annen grunn ikke ønsker å dele så mye av sin vei mot målet. 

Du kan vinne

** Det er kun deltakere som har gjennomført 12 uker som er med i trekningen**

 • 3 gratis PT timer på Fitnessmafis Gym i Oslo (kan benyttes online om man ikke bor i Oslo) (verdi 2500,-)
 • Gavekort fra Fitnessmafia.no (verdi 300,-)
 • Treningsprogram fra Fitnessmafia.no (verdi 499,-)
 • 1 gratis PT time ( kan benyttes online/virtuelt om man ikke bor i Oslo)(verdi 1100,-)
 • Plass på Weekend Express kurs i Pole Dance med Mai Phan (Verdi 1400,-)
 • 12 uker oppfølging av Fitnessmafias egen kostholdsveileder (verdi 2200,-)
 • 6 uker oppfølging med Fitnessmafias egen kostholdsveileder (verdi 1400,-)
 •  Gratis førstegangs fett% måling på Fitnessmafia Gym (verdi 499,- )
 • 1 time Pole Dance fra Studio Nye Tendenser med super instruktøren Jorge Lera (verdi 350,- kr).
 •  3 mnd. Gratis medemskap på Fitnessmafia Gym i Oslo (Kun deltakere fra Oslo er med i trekningen om denne premien). (verdi ca 1450,-)
 • Gavekort på jeans fra www.finrumpe.no (verdi 300,-). 

Praktisk informasjon

 

Hvordan melder jeg meg på?

Send inn søknad via påmeldingsskjema nederst på siden. Påmeldingen er ikke bindende før du har returnert signert kontrakt til Fitnessmafia.

 

Må jeg delta i 12 uker?

Ja

 

Kan jeg delta lengre enn 12 uker?

JA! Vi anbefaler og ønsker at alle fortsetter med en sunn livsstil i form av kostholds planlegging. Hvis du ønsker å delta mer enn 12 uker for motivasjonens del er du hjertelig velkommen til det!

 

Når er siste frist for påmelding?

Siste frist for påmelding er 30 april 2018. Da er det ca. 12 uker til 18 juni som er avslutnings dato for challengen.

NB!! Vi stenger påmelding når vi har fylt opp de 50 plassene vi har!

 

Hvor sent bør jeg melde meg på?

Du kan komme ganske langt ved å starte allerede nå!!

 

Når vet jeg at jeg er sikret plass?

Så fort du har fått bekreftelse på at vi har mottatt kontrakten din!

 

Finnes det en øvre eller nedre aldersgrense?

Vi har satt en nedre aldersgrense på 18 år. Om personer under 18 ønsker å være med må en søknad sendes via foresatte og den foresatte er ansvarlig for å følge opp deltakeren.

Vi har ingen øvre aldersgrense.

 

Det er påskeferie midt i perioden, kan jeg ta ferie da?

Nei, hvis du melder deg på så er det 12 sammenhengende uker!

 

Jeg er ikke aktiv i sosiale medier, kan jeg delta alikevel?

Ja du kan delta med rapporteringer til Fitnessmafia i 12 uker. Du vil få rabatter og andre goder, men ikke være med i trekningen om premiene. Du vil etter endte uker få tilbakebetalt 500,- kroner som premie for din innsats. Du må i såfall legge til dette i kommentarfeltet når du sender inn påmeldingsskjema slik at vi vet hvilken kontrakt vi skal sende til deg.

 

Jeg er ikke på sosiale medier, kan jeg delta alikevel?

Ja du kan delta med rapporteringer til Fitnessmafia i 12 uker. Du vil få rabatter og andre goder, men ikke være med i trekningen om premiene. Du må i såfall legge til dette i kommentarfeltet når du sender inn påmeldingsskjema slik at vi vet hvilken kontrakt vi skal sende til deg.

 

Jeg har barn og familie, dette kan bli vanskelig å gjennomføre for min del

Det får du til med litt planlegging, du kan lese mer om andre i din situasjon ved å trykke HER

 

Jeg ønsker mer informasjon om kostholdsplanen

Du kan lese om kostholdsplan ved å trykke  på knappen under.

Lojalitetsforsikring

Fitnessmafia trenger en lojalitets forsikring som forsikrer oss om at de deltakerne som blir plukket ut faktisk har et ønske om å gjennomføre, slik at vi ikke bruker unødvendig masse tid og penger på useriøse deltakere.

 • Vi skriver en kontrakt
 • Kontrakten inneholder informasjonen som er beskrevet over
 • For vår forsikring må hver enkelt deltaker betale for kostholdsplanen i sin helhet før oppstart
 • Etter endte 12 uker vil deltakeren få tilbake 1000,-  kroner av det innbetalte beløpet.
  Synes du det hørtes mye ut med 1250,- kroner i depositum?
  Vi tenker at en person som har et reellt ønske om å gjennomføre en kostholdsplan eller å få til en livsstilsendring vil være villig til å legge et depositum som de vil få tilbake etter endt avtaleperiode. Vi behøver som sagt en forsikring om at de som melder seg på har lyst å gjøre en innsats slik at vi ikke bruker unødvendig tid på korrespondanse med personer som ikke gidder å følge opp!
 • Fitnessmafia  tar 250,- kroner i administrasjonsgebyr som dekker tid det tar å sette sammen kostholdsplan, se gjennom søknad og til materiell som utskrift av dokumenter som sendes  til deltakeren (kostholdsplan, informasjonsfolder etc.).

All informasjon vil stå beskrevet i kontrakten du får tilsendt. Om du måtte ha ytterligere spørsmål kan disse sendes inn på email.

Søknader blir behandlet innen 3-5 virkedager. Hvis du ikke har fått svar på din søknad innenfor den tiden kan det hende du har glemt å fylle inn noen av feltene i søknadsskjemaet. Du kan da forsøke å sende det på nytt!

 

påmeldingsskjema

Alle felt i skjemaet under er påkrevd, ufullstendige skjema vil ikke bli behandlet!

NB!! Husk å legge til vår e-post fit@fitnessmafiagym.no som betrodd kontakt i din e-postleser slik at det blir forsinkelser ved at våre svar havner i din søppelpost.

  PÅMELDING - FIT BY FITNESSMAFIA

  Hva er ditt mål med deltakelsen? (obligatorisk)  Forklar hva som er grunnen til at du burde bli valgt ut som en av de 50 som får gratis kostholdsplan fra Fitnessmafia? (obligatorisk)
  Skriv inn dine mål i feltene under, noen disse vil senere være målene du hadde da du startet med kostholdsplan!

  Du skal benytte målebånd til følgende mål, vær nøyaktig

  Her skal du laste opp dine bilder av dagens form. Det er best å ta bildene et sted det er godt lys og gjerne ha på tettsittende klær, da dette gir et bedre bilde av din kroppsbygning

  NB bildene kan maks være 1024 kb

  Jeg er klar over at jeg vil få tilsendt en kontrakt på deltakelse om jeg sender inn dette skjemaet, kontrakten er ikke bindende før den er returnert med signatur, kryss av under for å bekrefte at du har lest dette!

  NB!

  HUSK Å LEGGE TIL FIT@FITNESSMAFIAGYM.NO SOM BETRODD KONTAKT I DIN E-POST SLIK AT DU IKKE GÅR GLIPP AV VIKTIG INFO!!

  Merknader:
  Det medfølger ingen form for oppfølging av kostholdsplan utover informasjonen man får tilsendt sammen med kostholdsplan.