Kostholdsplan

Kostholdsplan fra Fitnessmafia passer for alle typer mennesker som har et ønske om en livsstilsendring. Vår kostholdsplan er enkel å følge og den passer fint for personer som ønsker å gå ned i vekt eller for personer som ønsker å endre livsstilen og trenger en kostholdsplan for å få “orden på” kostholdet. 

 

Vår kostholdsplan er en 12 ukers plan som er basert på at man skal følge den i 12 uker. Man vil i løpet av 12 uker ha mulighet til å kunne gå ned 0,5-1 kg i uken hvis man følger våre anbefalinger til punkt og prikke.

Kostholdsplanen er satt opp etter vekt og kjønn. Hvis en kvinne som veier 63 kg ønsker en kostholdsplan bør hun velge en kostholdsplan for damer mellom 60-65 kg. En mann på 90 kg skal velge en kostholdsplan for menn fra 90 – 100 kg.

Når man velger å endre livsstilen sin eller bare kostholdet velger man samtidig å forsake andre ting som kanskje har vært en sental del av livet tidligere. Mange forbinder mat med kos, en vane som kan være vond å vende. Man må følge planen hvis den skal fungere. En person som stadig finner unnskyldninger for å spise andre ting enn det som står på sin kostholdsplan vil aldri kunne oppnå de resultatene de ønsker, men da ønsker de kanskje ikke livsstilsendringen hardt nok heller.

Fitnessmafias kostholdsplan er en 12 ukers matplan som er basert på at man må følge den i 12 uker. Man vil i løpet av 12 uker ha mulighet til å kunne gå ned 0,5-1 kg i uken hvis man følger våre anbefalinger til punkt og prikke. Man kan gjerne bruke den over en lengre periode, men 12 uker er et minimum for å oppnå resultater.

Hvem setter opp kostholdsplan?

Kostholdsplan fra Fitnessmafia er satt opp av kostholdsveileder og personlig trener Berit H, som i sosiale medier går under navnet @nevergiveupbyb. Berit har lang og bred erfaring med å sette sammen kostholdplaner og kan skilte med mange kunder med ekstremt gode resultater. Vår kostholdsplan er basert på hennes favorittoppsett med råvarer som hun og hennes privatkunder liker og setter pris på.

Berit har selv vært utøver i fitness og har i tillegg fulgt opp en rekke atleter mot konkurranse. Det er allikevel “mannen og kvinnen i gata” som er hennes favoritter å jobbe med. Hun sier at det er hos denne kundegruppen man ser de mest ekstreme resultatene. Som kostholdsveileder og PT opplever man oppriktig glede sammen med kunden når de oppnår sine mål.

NevergiveupbyB ny LOGO

Hvorfor vente med en kostholdsplan når du kan skaffe en ny nå?

TRYKK PÅ KNAPPEN

Trykk på knappen for å kjøpe kostholdsplan

 

Alenemor til fire fulgte kostholdplan med gode resultater

Kostholdsplan

MARINA, 44

Marina brukte kostholdsplan fra Fitnessmafia i store deler av 2017. Som dere kan se av bildene har hun fått ekstreme forandringer i løpet av kort tid. Marina er et bevis på at man kan få til utrolig mye om man har riktig innstilling og er villig til å ofre litt ekstra. Hun har aleneomsorgen for 4 barn og jobber fulltid i turnus. Hun får allikevel til å trene 4-5 ganger i uken og å følge en kostholdsplan. Hun legger opp til å trene hjemme når hun har barna.

Kostholdsplan