Kostholdsplan

Kostholdsplan fra Fitnessmafia passer for alle typer mennesker som har et ønske om en livsstils endring. Vår kostholdsplan er enkel å følge og den passer fint  for personer som ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker å ha en plan å følge.

 

Kostholdsplanen er satt opp etter vekt og kjønn. Hvis en kvinne som veier 63 kg ønsker en kostholdsplan bør hun velge en kostholdsplan for damer mellom 60-65 kg. En mann på 90 kg skal velge en kostholdsplan for menn fra 90 – 100 kg.

 

Vår kostholdsplan er en 12 ukers plan som er basert på at man skal følge den i 12 uker. Man vil i løpet av 12 uker ha mulighet til å kunne gå ned 0,5-1 kg i uken hvis man følger våre anbefalinger til punkt og prikke.

 

Når man velger å endre livsstilen sin eller bare kostholdet velger man samtidig å forsake andre ting som kanskje har vært en sental del av livet tidligere. Mange forbinder mat med kos, en vane som kan være vond å vende. Man må følge planen hvis den skal fungere. En person som stadig finner unnskyldninger for å spise andre ting enn det som står på sin kostholdsplan vil aldri kunne oppnå de resultatene de ønsker, men da ønsker de kanskje ikke livsstilsendringen hardt nok heller.

Kostholdsplan

Marina 43

Marina har brukt kostholdsprogram fra Fitnessmafia siden slutten av juni 2017. Hun er et bevis på at man kan få til utrolig mye om man har riktig innstilling og
er villig til å ofre litt. Hun er alenemor til 4 barn og jobber fulltid ved siden av, hun får allikevel til å trene 4-5 ganger i uken. For henne er det fantastisk å
kunne trene hjemme når hun har barna.

Kostholdsplan
Kostholdsplan

Kr. 1.249,-