Om oss

Fitnessmafia.no

”What´s so great about normal anyway?”

 

Founderne bak www.fitnessmafia.no har i tillegg til lang fartstid i treningsbransjen et lidenskapelig forhold til trening. Vi ønsker gjennom våre klær å bringe fram et budskap om at alle er unike og det er ingen skam å skille seg ut. Vårt mål er at vi hele tiden skal levere unike og kule treningsklær med bra kvalitet som skal inspirere og motivere deg og andre til å bli aktive å trene mer.

 

Det hele startet med at en av founderne bak www.fitnessmafia.no var lei av alt det kjedelige treningstøyet man får tak i her i Norge. Det som selges i dag skiller seg for lite ut og mye av treningstøy som finnes  på markedet i dag er både blast og fargeløst. Og folk holder seg til det gamle, trauste og kjedelige siden de er lett tilgjengelige både i butikker og på treningssentrene. Det er sikkert flere av dere som har opplevd å støte på både 3 og 4  jenter med lik tights eller topp som deg selv under primetime på treningssenteret eller på en gruppetime?

Vi startet å søke etter treningstøy i utlandet med sin egen unike stil både fra kjente og ukjente leverandører. Deretter har vi brukt tid på å teste produktenes kvalitet samt hva folk der ute mener om stilene.

Noen av våre leverandører lager et bestemt opplag på klærne og det er det. Det går derfor ikke an å bestille opp mer enn en gang før det blir tomt. Derfor vil noen av våre produkter bli en såkalt ”one-shot” og vil kun komme for salg en gang i meget begrenset opplag.

 

www.fitnessmafia.no er stadig på søken etter nye leverandører og styles. Slik at vi kan levere klær som kan inspirere og gi motivasjon til dere der ute.

Utstyret

Vi leverer i tillegg funksjonelt treningsutstyr og tilbehør som kan være med på å gi deg en bedre treningsopplevelse.

Den andre halvdelen av Fitnessmafia er utstyrs- og tilbehørs geek, hvis man kan kalle det det. Han er opptatt av høykvalitets utstyr og tilbehør som er funksjonelt og som ikke koster mer enn det trenger å koste. Han har drevet med testing av diverse leverandører i en årrekke og alt av treningsprodukter som leveres viawww.fitnessmafia.no blir personlig kvalitetstestet av oss før det selges videre til kunder. Sist men ikke minst er det viktig for oss at selv om vi selger billige ting, skal det av utstyr og tilbehør vi selger ikke gå i stykker etter et par gangers bruk.