Vil du bli ambassadør?

Vil du bli ambassadør for Fitnessmafia?

Fitnessmafia AS har pr. i dag flere ambassadører vi samarbeider med. Disse ambassadørene gjør sitt ytterste for å fremme oss og våre produkter på en bra måte. Ambassadørene vi har i dag er håndplukket av oss og vi har selv tatt kontakt med de vi har ønsket å samarbeide med. Ambassadørene våre er valgt ut på grunnlag av hvem de er som personer, hva de driver med og hva de står for!

Fitnessmafia forventer at våre ambassadører er trofaste og at de utelukkende reklamerer for våre produkter av produkter som er innenfor samme kategori. Avtaler vi gjør med våre ambassadører er konfidensielle og vi forventer at avtalevilkårene følges.

Fitnessmafia er en nettbutikk og vi lever selvsagt av å selge produktene vi har i nettbutikken vår. Det vil med andre ord si at vi er avhengig av å få salg på våre produkter hvis vi skal  sponse noen. Instagram profiler/ Facebook sider etc. som har mindre enn 15-20-000 følgere genererer lite eller ingen salg til oss. Med blogger kan det være litt mindre, det avhenger litt av hvor stort engasjement det er i bloggen og hvilken type blogg det er.

Et annet aspekt ved det å være ambassadør for Fitnessmafia er at man har kredibilitet hos sine følgere. Det vil si at følgerne engasjerer seg i dine innlegg, ellers er de null verdt. En profil som har masse følgere, men lite engasjement i form av kommentarer og likes er null verdt.

Vi kan gjøre avtaler om full sponsing om vi ser at det kan generere mye salg til oss. Vi har pr. i dag kun en vi sponser helt. Ellers har de andre ambassadørene våre individuelle avtaler om delsponsing.

 

 

ØNSKER DU Å BLI AMBASSADØR?

Om du ønsker å bli ambassadør for oss kan du sende oss en e-post slik at vi kan ta deg med til vurdering ved et eventuelt behov for nye ambassadører! Det at man er personlig trener eller fitness utøver / har planer om å å stille i fitnesskonkurranse holder ikke. For at vi skal ønske å samarbeide med deg må du ha noe å vise til og sist men ikke minst må vi like DEG og det du står for!

 

Før du bruker tid på å skrive en epost til oss, tenk over om du kan og hvordan du kan generere salg til oss. .

 

E-POSTEN BØR INNEHOLDE FØLGENDE INFORMASJON FOR Å BLI SETT PÅ SOM INTERESSANT:

  • Hvem er du som person?
  • Alder
  • Jobb
  • Interesser
  • Hva holder du på med av idrett/aktivitet som kan fremme oss
  • Hvor skal du promotere oss (hvilke sosiale medier)
  • Hvor mange følgere har du på de forskjellige profilene?
  • Hvilken målgruppe er dine følgere?
  • Hvordan skal du promotere oss?
  • Hvorfor skal vi velge deg framfor alle de tusenvis av andre som kontakter oss?
 E-POSTEN KAN SENDES TIL PR@FITNESSMAFIA.NO

Vi har dessverre ikke tid til å svare på alle henvendelser fra personer som ønsker sponsing fra oss. Hvis vi finner deg interessant får du svar. Du blir uansett liggende i vår database og hvis vi ser at du er en vi er ute etter når vi ser etter nye ambassadører vil du bli kontaktet.