Vil du bli ambassadør?

Er du vårt nye teammedlem?

Fitnessmafia søker nå etter 25-50 nye ambassadører som kan fronte våre produkter på ulike måter gjennom sine sosiale medier.

Vi søker etter menn og kvinner

People playing tug of war during obstacle training course in boot camp

I alle størrelser og fasonger som

  • driver med en eller annen form for trening

  • er aktiv i et eller flere sosiale medier

  • Er villig til å gjøre en innsats som ambassadør

  • Er genuine og oppriktige

  • Er originale

  • tør å by på seg selv

  • er mellom 20-65 år

          (*personer utenfor denne aldersgruppen er også velkomne til å søke)

Hvorfor søker vi etter ambassadører?

Fitnessmafia er en nettbutikk og vi lever av å selge produktene vi har i vår webshop. Det vil med andre ord si at vi er avhengige av å få salg på våre produktene vi har for å kunne levere unike og kule produkter til dere der ute.

Grunnen til at vi søker etter ambassadører er at vi har funnet ut at den beste måten å reklamere for produktene våre på er gjennom “vanlige”,  positive og energiske personer i sosiale medier. Våre ambassadører jobber hele tiden for å motivere sine følgere med sin treningsglede på ulike måter og vi forventer at de viser fram våre produkter i sine unike poster og i sin daglige newsfeed på forskjellige måter og sørger for at de blir lagt merke til. Vår inntekt avhenger av at våre teammedlemmer gjør en god jobb med å promotere våre produkter, slik at vi får solgt de. Dette innebærer at hvis man søker om å bli ambassadør for å få gratis klær må man bevise at man er verdt å satse på ved å faktisk jobbe litt for det. 

Vil du bli ambassadør?

Om du ønsker å bli ambassadør for Fitnessmafia kan du sende oss en søknad via vårt søknadsskjema. Søknadsskjema finner du ved å trykke på knappen under.