#SK2019

Nå målet om sommerkroppen hjemme fra din egen stue

Fitnessmafia er selvfølgelig helt med på at man bør hige etter å ha en sunn “helårskropp” framfor å slanke seg vår etter vår etter vår, men det er allikevel ingen hemmelighet at mange ønsker å ta i et ekstra tak når sommeren nærmer seg. Ved å tilby #SK2019 håper vi på å være med på å bidra til at så mange som mulig starter på prosjektet om å nå målet om sommerkroppen. Forhåpentligvis vil noen på sikt få til en total livsstilsendring ved å bruke #SK2019 som en kick start.

Med #SK2019 får du mulighet til å skaffe seg sommerkroppen uten å en gang måtte gå ut døra. Som et bidrag til å styrke folkehelsa i Norge selger vi i en begrenset periode en spesialpakke med alt du trenger for å få sommerkroppen. Deretter vil treningsprogram og kostholdsplan selges til fullpris hver for seg. #SK2019 inneholder vekttilpasset kostholdsplan og treningsprogram for hjemmebruk inkl. treningsutstyr.

#SK2019 tilbys en begrenset periode og kun fram til 15. april.

Hvem kan bruke #SK2019? 

Fitnessmafia sine treningsprogram passer for alle mellom 18 – 70. Programmene er utviklet for at alle friske mennesker skal kunne bruke de hvor som helst og når som helst.

Man behøver ikke å være tilknyttet noe treningssenter for å bruke våre treningsprogram, men det er heller ingen ting i veien for at man bruker programmene på et treningssenter.

Treningen foregår med Power Bands der man selv bestemmer belastningen man bruker på øvelsene ut fra hvor sterk man er eller eventuelt hvordan dagsformen er den aktuelle dagen.

 

Hva  er fordelene ved å bruke #SK2019?

 • Man får mulighet til å nå mål hjemme fra sin egen stue.
 • Man kommer i bedre form
 • Man lærer mer om trening
 • Man sparer nesten 800,- kr på å kjøpe #SK2019 framfor å kjøpe produktene hver for seg.
 • Man får rabatt på ekstra treningsprogram uten ustyrspakke til 299,- (normalpris 499).
 • Man kan nå mål man tidligere ikke trodde var mulig
 • Man blir sterkere

Hvilke treningsprogram finnes? 

Man kan velge mellom fire forskjellige treningsprogram.

Fit Start– er et fullkropps styrkeprogram for nybegynnere, øvelsene er varierte og man vil lære seg basisøvelser og teknikk. Programmet passer bra for nybegynnere eller for personer som har vært ute av trening en stund og trenger en myk start. Man trener 2 ganger i uken 40-50 minutter. Hvis man ønsker å trene tre dager per uke er det ikke noe problem, da starter man bare på dag 1 igjen etter feks. en dags hvile.

Exteme Athletic – er et treningsprogram med hovedfokus på å øke styrke og skape muskelvekst i overkroppen. Her trener vi brystet, ryggen, skuldrene og armene. Programmet er tøft og intensivt og man får virkelig kjørt seg greit ut her. Dette er det tyngste programmet vi har. Man trener 40-50 minutter tre ganger per uke.

Booty Shaper – er et treningsprogram for underkropp med hovedfokus på lår og rumpe. Programmet er utviklet til personer som ønsker å styrke muskulaturen i underkroppen samt å få en strammere og mer velformet bakdel. Øvelsene i programmet og sammensetningen av de er vel utprøvde og en av program-utviklerne bruker mange av øvelsene i sin ukentlige trening. Man trener 3 ganger per uke i 35-50 minutter.

ABS – er et treningsprogram for musklene i magen. Det er utviklet for personer som ønsker å stramme opp og bli sterkere i magemuskulaturen. Med dette programmet lærer man seg å bruke kjernemuskulaturen som mange ikke vet hvordan man skal aktivisere. Nå tenkte en del sikker “jeg kan det , så det behøver jeg ikke å lære meg”. Det stemmer ikke, høyst sannsynlig kan du det ikke selv om du tror det! I tillegg vil man lære øvelser som trener “six-packen”!

Kan man benytte flere program sammen?

Om man velger Fit Start anbefaler vi at man holder seg til det programmene i 8-12 uker slik at man lærer seg basis styrke med lettere belastning før man går over på et tyngre program.

Om man ønsker å trene hele kroppen kan man fint kombinere Booty Shaper, Extreme Athletic og ABS, enten alle tre eller to av de sammen. Man kan kjøre de etter hverandre, alternere mellom forskjellige øvelser i programmene i løpet av en økt eller dele de opp i egne dager.

Lurer du på mer om programmene og gjennomføringen?

All informasjon om programmene og gjennomføringen av de forskjellige blir sendt med når man får programmet sitt.

 

 Et enkelt program uten utstyr er satt ned på tilbud til 299,- så lenge vi tilbyr #SK2019

 

Finn ekstra treningsprogram her

Er det noen som ikke burde bruke #SK2019?

 • Gravide
 • Nyopererte
 • Personer med skader som tilsier at de ikke kan trene (må i såfall gjøres i samråd med lege eller behandler).
 • Personer som er under medikamentell behandling som tilsier at de skal ha minimalt med fysisk anstrengelse (må i såfall skje i samråd med lege).