Team Fitnessmafia

Team Fitnessmafia har per i dag flere samarbeid med forskjellige ambassadører. Vi er takknemlige for den gode jobben de gjør og setter pris på at de gjør oss og våre produkter synlige. Teammedlemmene til Fitnessmafia har som hovedoppgave å synliggjøre våre produkter i sosiale medier. Hvordan dette gjøres er helt opp til hver enkelt. Det viktigste er at de gjør dette på en måte som er riktig for seg selv og sine følgere.

Våre ambassadører

Ta en titt innom profilene til våre ambassadører for å se om du finner motivasjon og/eller inspirasjon til trening.

Kanskje du brenner inne med et ønske om å bli ambassadør selv? Da vil en tur innom profilene til de eksisterende ambassadørene være en god ide, da de har erfaring og sikkert kan gi deg mange gode ideer på hvordan du kan fremstå som en god ambassadør.

NIVÅ 5

Ann har vært en del av Fitnessmafia siden hun startet som ambassadør i 2017.

Hun styrer snapchatten til Fitnessmafia og har også kontakt med ambassadørene på Facebook og Instagram. Ann har vært med i Team Fitnessmafia siden starten og vi hadde aldri greid å bygge opp teamet til det det har blitt hvis det ikke hadde vært for henne.

Ann har god kjennskap til produktene fra våre faste leverandører og svarer gjerne på spørsmål.

LISE-MARIE TEAMLEDER

NIVÅ 2

Lise-Marie hjelper Ann med å styre Fitnessmafia sin snapchat kanal. Hun har god innsikt i hva som forventes av ambassadørene og hjelper til å holde øye med hvem av ambassadørene som er  engasjerte og hvem som ikke er fult så interesserte i å gjøre en innsats. Lise har prøvd klær fra alle merkene våre og har god innsikt i produktenes størrelse og kvalitet. Lise er 177 på strømpelesten og kan derfor gi gode anbefalinger på hvilke tights man bør velge om man er over gjennomsnittet høy.

NIVÅ 4

Alexander jobber som PT og er en sentral figur i Fitnessmafia. Han har en allsidig og aktiv bakgrunn som at han er godt likt som PT. Man vil ved stor sannsynlighet møte Alex på Fitnessmafias arrangementer da han er en primusmotor og ikke er redd for å ta i et tak. Alex er en av instruktørene som holder sessions på treningseventene våre.

I tillegg er Alex utdannet kokk med mange års erfaring som kjøkkensjef på en rekke restauranter og kan mange triks for å få sunne måltider til å smake bra.

LONE B Nivå 1

Mariana L. NIVÅ 1

LINN S. NIVÅ 1

JUNE B. NIVÅ 1

BENTE D. NIVÅ 1

Torunn S. NIVÅ 1

HEIDI F. NIVÅ 1

ANNE BERIT NIVÅ 1

LILL P. NIVÅ 1

ANNIKA H. NIVÅ 1

RANDI L. NIVÅ 1

MARIUS T. NIVÅ 1

Anette A NIVÅ 1

IDA B. NIVÅ 1

ANDRE L. NIVÅ 1

Therese A NIVÅ 1

ANETTE K. NIVÅ 1

Ada Mae Nivå 1

ALINE NIVÅ 1

LOUISE J NIVÅ 1

STIG O. NIVÅ 1

CECILIE H. NIVÅ 1

STIG M. NIVÅ 1

IRENE O. NIVÅ 1

JANNE J NIVÅ 1

SILJE D. NIVÅ 1

LISE O NIVÅ 1

Alle bildene er private og er publisert med eiers tillatelse.