Team Fitnessmafia

Team Fitnessmafia har per i dag flere samarbeid med forskjellige ambassadører. Vi er takknemlige for den gode jobben de gjør og setter pris på at de gjør oss og våre produkter synlige. Teammedlemmene til Fitnessmafia har som hovedoppgave å synliggjøre våre produkter i sosiale medier. Hvordan dette gjøres er helt opp til hver enkelt. Det viktigste er at de gjør dette på en måte som er riktig for seg selv og sine følgere.

Våre ambassadører

Ta en titt innom profilene til våre ambassadører for å se om du finner motivasjon og/eller inspirasjon til trening.

Kanskje du brenner inne med et ønske om å bli ambassadør selv? Da vil en tur innom profilene til de eksisterende ambassadørene være en god ide, da de har erfaring og sikkert kan gi deg mange gode ideer på hvordan du kan fremstå som en god ambassadør.

LISE-MARIE TEAMLEDER

NIVÅ 4

Lise-Marie hjelper Ann med å styre Fitnessmafia sin snapchat kanal. Hun har god innsikt i hva som forventes av ambassadørene og hjelper til å holde øye med hvem av ambassadørene som er  engasjerte og hvem som ikke er fult så interesserte i å gjøre en innsats. Lise har prøvd klær fra alle merkene våre og har god innsikt i produktenes størrelse og kvalitet. Lise er 177 på strømpelesten og kan derfor gi gode anbefalinger på hvilke tights man bør velge om man er over gjennomsnittet høy.

Mariana L. TEAMLEDER

NIVÅ 1

Mariana er teamets aktivitetsleder, hun holder styr på aktiviteter teamets medlemmer kan delta på forsøker å motivere folket til å delta. Hun er også en av de faste snapperne til Fitnessmafia som man ser opp til flere ganger per måned. I tillegg er hun aktiv på Fitnessmafia sin Insta-story både med sitt eget og med vårt content.

Mariana fikk tilhørighet til Fitnessmafia-familien våren 2018 og ble aktiv ambassadør rundt juletider det samme året.

HELEN G. NIVÅ 3

Anette H. NIVÅ 3

LILL P. NIVÅ 4

SILJE M. NIVÅ 2

GRO ANITA NIVÅ 2

SILJE D. NIVÅ 2

RAGNHILD NIVÅ 2

ALINE NIVÅ 1

CECILIE H. NIVÅ 1

IDA B. NIVÅ 1

LENE S NIVÅ 1

Ada Mae Nivå 1

TONJE V NIVÅ 1

INGRID N. NIVÅ 1

LIV MONICA NIVÅ 1

ANNE S NIVÅ 1

LOUISE J NIVÅ 1

MARKUS S NIVÅ 1

DIANA W NIVÅ 1

GRY HEIDI NIVÅ 1

YANAY M NIVÅ 1

LINA M NIVÅ 1

STINE M NIVÅ 1

GURO K NIVÅ 1

Alle bildene er private og er publisert med eiers tillatelse.