Karina (35) har seks barn, trener minst 3 ganger i uken!

«Det er fantastisk å kunne gjøre treningen hjemme» – sier karina som jobber fulltid som avdelingsleder og har seks barn i hus + samboer!

Karina hadde lenge manglet motivasjon og følte at det var lett for at treningen gikk i det samme vante vane uten at hun følte at hun fikk noe igjen for det. Dette endret seg rask da hun fikk påfyll av nye treningsmetoder og inspirasjon gjennom Fitnessmafia sitt treningsprogram.

 

Karina er med i testpanelet for Booty Shaper – Treningsprogram for rumpe og var på slutten av sin tredje uke da vi fikk denne rapporten.  I dag skal dere få lese om hvilke fordeler Karina mener at treningsprogram fra Fitnessmafia kan gi personer som har en travel hverdag.

Booty Shaper – Treningsprogram for rumpe er skapt for personer som ønsker å få en bedre trent bakdel samt å bli sterkere muskulaturen i underkroppen (bakside- og framside av lår samt musklene i rumpa). Etter 4-6 uker vil man merke at muskulaturen blir strammere, etter 6-8 uker vil man kunne se en forskjell hvis man følger programmet til punkt og prikke.

Programmet er delt opp i tre dager med varierte øvelser på de forskjellige dagene, man skal trene seg gjennom de tre dagene i løpet av en uke.

Om man ønsker kan man godt trene 4 dager i uken, da starter man bare på dag en i programmet etter at man er ferdig med dag tre.

Øvelsene er basert på at man skal bruke Power Bands (treningsstrikker) med forskjellig belastning og at man selv skal øke belastningen når man føler seg klar for det.

 

Karina 35

Karina har alltid vært en aktiv person og begynte å trene i ungdomsårene og startet
tidlig å jobbe som gruppe treningsinstruktør å sitt lokale treningssenter. Hun er bosatt i
Nordland, jobber 100% som avdelingsleder, har samboer, 4 barn,+ to bonusbarn.

 

Treningen er enkel å gjennomføre

Karina føler at treningen går veldig greit, hun får ikke understreket nok ganger hvor bra det er at den kan gjøres hjemme. Treningen er enkel å gjennomføre og man kommer kjapt gjennom programmet på 30-40minutter uten å slurve om man bare tar seg tid til å fokusere. Hun forsøker å få trent når barna ser på barne-TV eller når de har lagt seg.

«Det er veldig greit at man ikke behøver så stor plass når man skal trene, det betyr i praksis at man kan trene nesten hvor som helst» – sier Karina.

 

Morsomme og lette øvelser som passer for alle

Karina mener at det er greie og morsomme øvelser på de forskjellige treningsdagene og at hun føler ikke at det er for mye eller for lite av noe. Hun kjenner at øvelsene tar og at hun får god kontakt med muskulaturen. Karina er veltrent fra før derfor skal det litt til for at hun blir støl, men Penguin Walk KJENNES og hun liker den veldig godt.

 

Trener minst 3-4 ganger i uken

Karina har valgt å trene vårt program 3-4 ganger per uke og gjør variasjoner på dette i forhold til hvordan dagsformen og timeplanen hennes er. Hun har bevisst ikke økt belastningen fordi hun har fokusert på å bli kjent med øvelsene å prøve seg fram. Det syns vi er veldig fornuftig, fordi man vil få et bedre fundament til å utføre øvelsene riktig om man «øver» på de med lav motstand i starten.

 

Her har en del av familien først vært ute på joggetur
også ble de med mor på en Booty økt etterpå.

 

Bruker ungene som ekstra vekt under noen av øvelsene

I Karinas familie er de fleste aktive, både barna, samboer og besteforeldre har vært med på treningsøktene.

Det hender at de minste barna er med på noen
av øvelsene for å gi ekstra motstand feks på
hipthrust eller knebøy. De synes det er super –
stas å få være med mamma på en treningsøkt.

Når de minste har lagt seg kommer gjerne de
større barna og trener med mor.

 

Her tester bestefar ut Penguin Walk


Greier Karina det, greier du det også…

Det gleder oss å høre at en person som jobber fulltid og med så mange barn i hus får til å gjennomføre trening allikevel. Vi tenker at om Karina greier å skvise inn trening 3-4 ganger i uken burde en god del flere, som mener de ikke har tid, få det til!

Det blir spennende å få en ny rapport fra Karina og vi gleder oss til å fortsette å følge henne.

Vil dere se mer til Karina kan dere følge vår Facebook side der vi stadig oppdaterer med blogger fra vårt testpanel! Dere finner vår Facebook:
HER HER HER

 

introduksjonstilbud på treningsprogram til kun 899,-

(Programmet kommer med utstyrspakke. tilbudet varer til og med 14 juli)

  Du finner programmene ved å trykke HER

 

 

XOXO

Fitnessmafia Crew

Legg igjen en kommentar