Treningsprogram

Treningsprogram

Fitnessmafia sine populære treningsprogram er utviklet i håp om at flere personer vil få mulighet til å trene. Vi ønsker  at personer som ellers lever i «tidsklemma» skal få til å presse inn en treningsøkt mellom slagene i en hektisk hverdag.

Vi har hele våren og sommeren hatt et testpanel med personer som har brukt våre treningsprogram. Gjennom testpersonene har vi fått bevist at treningsprogrammene er nyttige for personer som har ekstremt hektiske dager (og netter). Blant disse befant det seg en seksbarnsmor, to firebarnsmødre, en skiftarbeider, alenemødre og flere som har familie, mann, barn full jobb og alt det måtte medføre. Disse har fått til å trene opp til 3 gager i uken uten at det har gått ut over andre gjøremål. Man kan lese mer om våre testpersoner i bloggen vår.

Hvert enkelt treningsprogram er tilpasset slik at de kan brukes omtrent hvor som helst. Dette betyr i prakis at om man har lyst til å ta en treningsøkt hjemme, på kontoret, ute i hagen, på hytta, i garasjen, på ferie, på stranden, ved bassengkanten, på loftet, på verandaen eller hvor man finner det for godt, vil alle våre treningsprogram gjøre at man har mulighet til nettopp dette. Det er bare fantasien som setter grensene for hvor man kan bruke Fitnessmafia sine treningsprogram.

Man behøver altså ikke å ha medlemskap på et treningssenter når man skal trene med et av våre treningsprogram. Dermed vil man spare tid man ellers ville brukt på å komme seg til et treningssenter. Har man barn behøver man heller ikke tenke på barnevakt siden man kan trene der barna er, for eksempel på en lekeplass. Det står heller ingen ting i veien for at man bruker et av våre treningsprogram inne på et treningssenter.

Når man har kjøpt et av Fitnessmafia sine treningsprogram kan man ikke lengre bruke dårlige unnskyldninger som for eksempel at man ikke har tid eller mulighet til å trene, fordi det har man. Man kan i teorien gjøre unna treningsøkten foran TV mens man ser på favorittserien sin.

 

Vi håper også at mange vil lære seg nye og morsomme styrkeøvelser når de begynner å bruke et eller flere av våre treningsprogram.

 

Vi anbefaler at man bruker  Fitnessmafia sine treningsprogram i 12 uker eller mer for å få best mulig effekt av de. Vi anbefaler at man ikke stopper å trene etter at det har gått 12 uker. Trening er ferskvare så hvis man slutter vil resultatene man har oppnådd med stor sannsynlighet forsvinne.

Vi anbefaler at man ved siden av å bruke et treningsprogram fra Fitnessmafia følger en kostholdsplan, slik at man har mulighet til å oppnå best mulig resultater på de 12 ukene vi anbefaler at man bruker vårt treningsprogram.

 

Når man starter med et nytt treningsprogram vil man:

  • Etter 2-3 ukers trening kunne merke forskjell på kroppen.
  • Etter ca. 5-6 uker vil andre se det på deg
  • Etter 8-10 uker vil man høyst sannsynlig se det selv.

Man kan kjøpe treningsprogram med utstyrspakke og treningsprogram uten utstyrspakke.

Treningsprogram med utstyrspakke inneholder:

  • Et av våre populære treningsprogram
  • Øvelsesbank med illustrasjoner og forklaring av alle øvelsene som er inkludert i treningsprogrammet.
  • Tilgang til en lukket gruppe på Facebook der man kan stille enkle spørsmål vedrørende øvelsene i sitt treningsprogram. I gruppen vil utviklerne av programmene og andre brukere kunne svare eller komme med tips.
  • Utstyrspakke med ulike strikker man trenger for å utføre øvelsene i sitt treningsprogram.

 

Treningsprogram (uten utstyrspakke) inneholder:

  • Et av våre populære treningsprogram
  • Øvelsesbank med illustrasjoner og forklaring av alle øvelsene som er inkludert i treningsprogrammet.
  • Tilgang til en lukket gruppe på Facebook der man kan stille enkle spørsmål vedrørende øvelsene i sitt treningsprogram. I gruppen vil utviklerne av programmene og andre brukere kunne svare eller komme med tips.

Om man velger treningsprogram uten utstyrspakke bør man ha tilgang til utstyr som skal brukes i programmene, man kan bruke Power Bands eller kabler med vekter.

Vi opplever tekniske problemer med ordrebekreftelsen som bli sendt på mail etter kjøpet. Inntil videre er det kun betalingsbekreftelsen fra PayPal som kommer pr mail. Vi beklager dette! Fjern